ΚΡΟΚΕΕΣ. Με πολύ μεγάλη στέφθηκε η 6η διοργάνωση των Βρεττακείων στις Κροκεές που κατέγραψε 330 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα!

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 110 δρομείς στον αγώνα των 18,5χλμ και 150 σε αυτόν των 5χλμ ενώ 51 παιδιά και 20 περηπατητές συμμετείχαν στον Πλήρη Ιστορικό Γύρο των Κροκεών ου κατοχύρωσαν τα Βρεττάκεια ως τον μεγαλύτερο επαρχιακό θερινό αγώνα και έναν από τους σημαντικότερους αγώνες Πανελληνίως.

Νικητής στον αγώνα των 18,5χλμ. ήταν ο Καλαποδης Γιωργος [1:11:58] ενώ στο βάθρο ανέβηκαν επίσης οι Γεωργούλιας Αλέξης [1:16:18] στην 2η θέση και Σαμέντας Χρήστος [1:21:20] στην 3η θέση.
Στον αγώνα των 5χλμ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» 1ος αναδείχτηκε ο Πιριου Αντριάνο και 1η η Αντωνοπούλου Αγγελική.

Από νωρίς στα μαγαζιά των Κροκεών είχαν ξεχυθεί οι δρομείς του αγώνα. Οι βασικοί αγώνες ξεκίνησαν στις 18.00 το απόγευμα, ενώ ήδη είχε πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο τελετουργικό στην μνήμη του Νικηφόρου Βρεττάκου μπροστά από τον ανδριάντά του εξω απο το Πολιτιστικο Κεντρο Κροκεων.

Ο αγώνας έκλεισε με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο, μιας και μετά τις απονομές, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της ομάδας του Κροκεατικού και ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Πηγή: krokeai.gr