Μνημόσυνα
Σταύρος Ε.Τσαρουχας

Το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 8.00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Ε. Τσαρουχα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Παναγιώτης, Τασία και Βενιζέλος, τα εγγόνια του Βασιλική και Εμμανουήλ, τα δισέγγονά του Αναστασία και Παρασκευή, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Ε. Κοκκινάκος
Το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 8.30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Ε. Κοκκινάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ελένη και Δημήτριος, τα εγγόνια του Γεωργία-Τάσος και Πέτρος-Κωνσταντίνα, τα δισέγγονά του Βρασίδας, Δημήτριος, Αλέξανδρος και Δημήτριος και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Θ. Σπηλιάκος
Την Κυριακή 23 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Θ. Σπηλιάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι αδελφές του Μεταξία Σύζυγος Κωνσταντίνου Ραχιώτη, Αθηνά Σπηλιάκου, Αδαμαντία Σπηλιάκου, τα ανίψια του Γιάννης, Θοδωρής και Νίκη και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Δ. Μπαντζάκης
Την Κυριακή 23 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Δ. Μπαντζάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Μαρία και Δημήτρης, τα ανίψια του Δημήτρης, Βασίλειος και Μάχη και οι λοιποί συγγενείς του.