Σεμινάριο για τη λοχεία την Παρασκευή στο Παλιό Μεταξουργείο21-07-2017 12:53   

ΣΠΑΡΤΗ. Την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. θα φιλοξενηθεί στην αυλή του Παλιού Μεταξουργείου (Κ. Παλαιολόγου 29 -31) το σεμινάριο «Οι ανάγκες της μητέρας κατά τη διάρκεια της λοχείας».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μέλλοντες ή νέους γονείς, στο περιβάλλον τους και σε όποιον μπορεί να ενδιαφέρει το θέμα και θέλει να ενημερωθεί. Στόχος είναι η προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας της μητέρας, του νεογνού και της οικογένειας.

Η περίοδος της λοχείας, δηλαδή οι 40 πρώτες μέρες μετά τον τοκετό, αποτελεί σταθμό για την είσοδο στη νέα ζωή της μητέρας με το μωρό της. Είναι μια περίοδος γεμάτη από σωματικές και ψυχολογικές μεταβολές, που συχνά επιφέρουν άγχος και πολλές απορίες στους νέους γονείς.

Η Ρωξάνη Σκληαρούκ, ως Μαία, και η Ιωάννα Ζαχαριά, ως Ψυχολόγος, θα σας προετοιμάσουν για το πώς να υποδεχτείτε και να διαχειριστείτε αυτές τις αλλαγές, χωρίς να στερηθείτε τη χαρά του ερχομού του νέου μέλους στη ζωή σας, του μωρού σας.

Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν επίσης πρακτικά ζητήματα όπως θέματα θηλασμού, διατροφής, άσκησης, τι μπορεί να κάνει η οικογένεια για να βοηθήσει τη νέα μητέρα, κλπ. καθώς και το μείζον θέμα της επιλοχείου κατάθλιψης και θα λυθούν πολλές απορίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, στο τέλος του σεμιναρίου θα ζητηθεί μια ελεύθερη συνεισφορά από το κοινό.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, μπορείτε να προβείτε σε κρατήσεις στα τηλ.6987712437 &email: [email protected]

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ