Απολαύστε την Φιλαρμονική της Γενεύης από την πλατεία και τους εξώστες της Λέσχης Σύμμετρον café bistro15-07-2017 10:51   

ΣΠΑΡΤΗ. Και ενώ η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα η απάντηση βρίσκεται πάντα στον ολοδρόσερο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο της Λέσχης Σύμμετρον café bistro.

Ειδικά σήμερα το βράδυ Παρασκευή 14 Ιουλίου ώρα 9 απολαύστε το cocktail, ή τη δροσερή μπύρα, επιλέξτε κρασιά συνοδεία πιάτων και πλατό,  ενώ θα παρακολουθείτε την MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης, που κατέφθασε στη Σπάρτη μια μοναδική μουσική βραδιά.
Kι επειδή μπορεί να σας χρειαστεί: 27310 23360 / 6977807670 / 6976006550

Η Δημοτική Φιλαρμονική της MMPLO Γενεύης, είναι μια από τις 18 Φιλαρμονικές της πόλης και ιδρύθηκε το 1883. Σήμερα, αποτελείται από 45 βασικούς μουσικούς σε μουσικά όργανα, όπως χάλκινα πνευστά (σαξόφωνα, τρομπέτες, τρομπόνια, κλαρινέττα, όμποε, φλάουτα κλπ) και όλων των ειδών από κρουστά.

Το μουσικό σχολείο που ανήκει στην Φιλαρμονική διαθέτει 10 καθηγητές και ο αριθμός των μαθητών ξεπερνά τους 80 κάθε χρόνο. Νέοι μουσικοί αποτελούν την Junior’s Band, την RED STICKS, και την BATUKADA OBAYA, με αφρο-λατίνους ρυθμούς.

Η Φιλαρμονική έχει λάβει μέρος 2 φορές στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής της Γένοβας στην Ιταλία. Έκανε συναυλίες στο VICTORIA HALL, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, οργάνωσε την μουσική γιορτή των γαλόφωνων Καντόνιων και συμμετείχε σε πολλές άλλες εκδηλώσεις επίσης.

Ο Μαέστρος
Ο Ivo Panetta, που διευθύνει την Φιλαρμονική εδώ και πολλά χρόνια, ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Conserratoire de Musique di Genova (Italy). Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές του στην Ελβετία, όπου ανήκει στους μαθητές του M.Michel Cuvit και το 1994, παίρνει το πρώτο βραβείο του βιρτουόζου στην τρομπέτα.
Από το 1997, συμμετέχει σε διάφορες ορχήστρες Δωματίου, Λυρικές και Συμφωνικές, όπως:
Theatre de Venice (Venetia), Arena της Verona, Capitole de Toulouse, και από το 1995 είναι βασικό μέλος της Ορχήστρας de Chambre tis Genevis.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ