Μνημόσυνα
Χρήστος Νικ. Παυλερος

Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Νικ. Παυλερου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Νίκωνας – Δήμητρα, Ελένη-Αντώνης, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταύρος Γ. Κουτρουμπής
Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελείται το 40ήμερο ιερατικό μνημόσυνο του πατέρα Σταύρου Γ. Κουτρουμπή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η συζυγός του Πρεσβυτέρα Κανέλλα, τα παιδιά του Παναγιώτης-Πολυξένη Κουτρουμπή, τα εγγόνια του Μαρινέλλα και Σταύρη, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Μάνδρος
Την Κυριακή 16 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Μάνδρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Έφη-Πασχάλης και Ευαγγελία-Ιωάννης, τα εγγόνια του Μυρτώ, Ορέστης, Κωνσταντίνος και Γεώργιος, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Παναγιώτης Σ. Τρακας

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 18.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στις Καρυές τελέστηκε η κηδεία του 87χρονου Παναγιώτη Σ. Τρακα.