ΣΚΑΛΑ. Συνελήφθησαν, σήμερα 13.7.2017 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 25 και 26 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος 34χρονου ομοεθνή τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, προέκυψε ότι ο 25χρονος και ο 26χρονος, μαζί με άγνωστο συνεργό τους, χθες 12.7.2017 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, με τη χρήση σωματικής βίας και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 34χρονο και του αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 25χρονος και ο 26χρονος εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, για την ταυτοποίηση του αγνώστου συνεργού των συλληφθέντων και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.