Μνημόσυνα
Γεωργία Θ. Λαμπροπούλου

Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Θ. Λαμπροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσυεχή τα παιδιά της Νικόλαος-Θεοδοσία, Γιώργος-Χριστίνα και Παναγιώτης-Άννα, τα εγγόνια της Θοδωρής, Γεωργία, Θοδωρής, Κωνσταντίνος, Θοδωρής και Δήμητρα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Β. Καραγκιουλές
Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Β. Καραγκιουλέ. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σταυρούλα, τα παιδιά του Βασίλης-Χαρίκλεια Καραγκιουλέ και Παναγιώτα Καραγκιουλέ, τα αδέλφια του Τάκης-Λίντα Καραγκιουλέ, τα εγγόνια του Ιωάννης-Σταυρούλα και Κωνσταντίνος-Ιωάννης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτρης Γ. Τρακάς
Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Δημήτρη Γ. Τρακά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Γιώργος-Ελπίδα Τρακά, τα αδέλφια του Ουρανία, Σωτηρία και Γιάννης, τα ανίψια του Ειρήνη, Αθηνά και Γιώργος και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Δ. Πολίτης
Την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Δ. Πολίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Μαντίνα-Μπάμπης Σκούρος και Γιούλα-Νίκος Παπαθεοδώρου, τα εγγόνια του Σοφία-Γιάννης και Γιώργος, Ιωάννα, Άγγελος, ο δισέγγονός του Ορέστης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδεία
Μελέτης Ν. Λάσκαρης

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 10.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται η κηδεία του 89χρονου Μελετίου Ν. Λάσκαρη. Στη νεκρώσιμο ακολουθία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παρασκευή, Νικήτας-Τζίνα και Δημήτριος-Γκορέτ, τα αδέλφια του Αναστασία Αλεξανδροπούλου, Λεωνίδας-Αγγελική Λάσκαρη και Νικήτας-Μαρία Λάσκαρη, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του, τα ανίψια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.