Μημόσυνο
Νικόλαος Μιχ. Καλλιγοσφύρης

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικολάου Μιχ. Καλλιγοσφύρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Μάτα Καλλιγοσφύρη, Κατερίνα-Παναγιώτης Λεβιδιώτης και Μαρία-Παναγιώτης Καλαντζής, οι γονείς του Δημήτριος-Κατίνα Τζανετέα, τα εγγόνια του Γιάννης, Νκόλαος –Μιχαήλ, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ιωάννης Γεωργανές (γερο-Διπλάρης)
Τα 22 επιζώντα εγγόνια του Ιωάννη Γεωργανέ (γερο-Διπλάρη) τελούν Ιερό Μνημόσυνο στη μνήμη των παππούδων τους, των γονιών τους, των συζύγων τους και λοιπών συγγενών τους που έχουν φύγει από τη ζωή. Η τελετή θα γίνει την Κυριακή 25 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα.

Γιαννούλα Κ. Μαρίνου
Την Κυριακή 25 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γιαννούλας Κ. Μαρίνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Άννα και Γιάννης, τα εγγόνια της Νεκταρία και Μάρκος, η αδελφή και οι λοιποί συγγενείς της.

Κηδείες
Παναγιώτης Δ. Αθανασόπουλος

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 67χρονου Παναγιώτη Δ. Αθανασόπουλου.

Σταυρούλα Δημ. Ανδριτσάκου
Την Πέμπτη 22 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 91χρονης Σταυρούλας Δημ. Ανδριτσάκου.