ΣΠΑΡΤΗ. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με την αιγίδα του στηρίζει το 13ο Εθνικό και Διεθνές Συνέδριο ΕΕΣΜ, με θέμα "Systemic Organizational Excellence".

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στη Σπάρτη, από τις 02 έως τις 03 Ιουνίου 2017 και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το κύριο θέμα του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τη δυναμική επιστημονική περιοχή των Συστημικών Μελετών και της Οργανωσιακής Αριστείας, με εφαρμογές σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τόσο στο τομέα των υπηρεσιών όσο και σε αυτόν της βιομηχανικής παραγωγής.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική φύση αυτού του απαιτητικού κλάδου, τα Systemics θα επιχειρήσουν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης, προωθώντας τη χρήση αποτελεσματικών μεθοδολογιών και Πολύ-μεθοδολογιών, για την επιτυχέστερη διαχείριση της οργανωτικής πολυπλοκότητας του κλάδου της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Άλλωστε, η διεπιστημονική διεθνή κοινότητα των Συστημικών Μελετών διαθέτει τα επιστημονικά συστημικά εργαλεία, καθώς και το ισχυρό εξειδικευμένο λογισμικό, για την αντιμετώπιση και διαχείριση πολύπλοκων και πολυδιάστατων προβλημάτων, σε διαφορετικές περιοχές πρακτικής και εξειδίκευσης.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, οι ιδιαίτερες θεματικές περιοχές αλλά και τα πολύ ενδιαφέροντα workshops και πολλές άλλες συνεδρίες θα προσελκύσουν την προσοχή μεγάλου αριθμού ακαδημαϊκών, συμβούλων, επενδυτών αλλά και φοιτητών.

Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Συστήματα Ερευνών (IFSR), της Διεθνούς Ακαδημίας Συστημάτων και Επιστημών Διαδικτύου (IASCYS), της European Union for Systemics μαζί και με φημισμένες εταιρείες συμβούλων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, θα κάνουν το Συνέδριο μια επιτυχημένη επιλογή για τους παρευρισκόμενους και συμμετέχοντες.

Όλοι οι Λάκωνες και Πελοποννήσιοι γενικότερα είναι προσκεκλημένοι χωρίς κόστος συμμετοχής.

Πρόγραμμα συνεδρίου εδώ