ΣΠΑΡΤΗ. Σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου το πρωί πραγματοποιήθηκε τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Αμφιθέατρο της Σχολής στη Σπάρτη.

Ορκίστηκαν σήμερα οι απόφοιτοι των προπτυχιακών τμημάτων του Τμήματος της Νοσηλευτικής αλλά και του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, των Μεταπτυχιακών τμημάτων αλλά και φοιτητές που ολοκλήρωσαν το Διδακτορικό τους.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο απευθύνθηκαν οι Πρόεδροι των τμημάτων κ. Μπουριέλ (Νοσηλευτική) και κ. Τραυλός (ΤΟΔΑ), οι καθηγητές κ. Γεωργιάδης και κ. Ζυγά αλλά και ο προσκεκλημένος της τελετής κ. Ισίδωρος Κούβελος. Παρόντες στην τελετή μεταξύ άλλων, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα και ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος.

Στο χώρο του Πανεπιστημίου φιλοξενήθηκε η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Κουτρουμάνου με τίτλο "Από το Ρίο με αγάπη" που θα παρουσιαστεί την Κυριακή και στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης.