ΣΠΑΡΤΗ. Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Παν/μίου Πελοποννήσου και η εταιρεία υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων we-build, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: SPORT- TOURISM – CITY = DOWNHILL OF CLIMB UP την Παρασκευή 26 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Σχολής στην Σπάρτη και ώρα 15:00.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης των Διεθνών Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας, ενταγμένων στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI), οι οποίοι θα διεξαχθούν στην περιοχή Ποταμιά Λακωνίας την 1η και 2η Ιουλίου 2017.

Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, στο μεγάλο wellness resort της εταιρείας Peter and Pauls που θα κατασκευαστεί στην Ποταμιά Λακωνίας καθώς επίσης κα γίνει και η Τεχνική παρουσίαση των 2 Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας που θα διεξαχθούν στην περιοχή τον Ιούλιο από τους εκπροσώπους της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Βαλλιώτης, ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Γρυπιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Τζανετέα καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Πρόεδρος του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου, κ. Πριστούρης.

Υπεύθυνη Καθηγήτρια από το Παν/μιο Πελοποννήσου: κα Ουρανία Βρόντου

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.