Μνημόσυνα

Δημήτριος Σ. Πετσετίδης
Το Σάββατο 20 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη στις 08.30 τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Σ. Πετσετίδη. Στο μνημόσυνο καούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Πίτσα, τα παιδιά του Κατερίνα-Φρανσουά, Μαρία και Δώρα, τα εγγόνια του Ματίλντα και Φλοράνς, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Μαλτέζου-Κόλλια
Το Σάββατο 20 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βρονταμά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Μαλτέζου-Κόλλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Κωνσταντίνος, οι γονείς της Νικόλαος και Γιαννούλα, τα παιδιά της Ευαγγελία και Ιωάννα, τα αδέλφια της Χρυσούλα-Ιωάννης Χατζηαποστόλου και Ευστάθιος Μαλτέζος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Π. Τσερώνης
Το Σάββατο 20 Μαΐου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Π. Τσερώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βούλα, τα παιδιά του Παναγιώτης Ν. Τσερώνης και Καλλιρόη-Ζαχαρίας Γαλάτας, τα αδέλφια του Βασιλική-Στράτης Κουρνιώτης, Βαρβάρα Μαρτσούκου και Παναγιώτης Σαρβανίδης, ο εγγονός του Κωνσταντίνος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευγενία Γ. Βαχαβιώλου
Το Σάββατο 20 Μαΐου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ευγενίας Γ. Βαχαβιώλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κωνσταντίνος Γ. Βαχαβιώλος και Κωνσταντίνα-Αντώνης Τσαποίτης, τα εγγόνια της Ευγενία, Γιώργος-Σταυρούλα και Στράτης, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Τ. Νικολακάκος
Την Κυριακή 21 Μαΐου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στη Ριζά 40ήμερο Ιερατικό Μνημόσυνο του Γεωργίου Τ. Νικολακάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του, τα εγγόνια του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του.

Αλέξανδρος Παν. Τσετσεκας
Την Κυριακή 21 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αλέξανδρου Παν. Τσετσεκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Παναγιώτης και Κυριακούλα, τα εγγόνια του Αλέξανδρος και Δημήτριος, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Δ. Μπαγιώκος
Την Κυριακή 21 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικολάου Δ. Μπαγιώκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Δημήτρης-Ελπινίκη και Χρήστος-Ασημίνα, τα εγγόνια του Μαρία, Παναγιώτα και Νίκος, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.