ΣΠΑΡΤΗ. Oι εκπτώσεις μπορεί να τελείωσαν, όχι όμως και οι προσφορές. Στο νέο κατάστημα PΕSROOM στη Σπάρτη, θα βρούμε μοναδικές προσφορές για το παιδικό δωμάτιο.

Η Ελένη Πολυμενάκου, γνωστή από την πολυετή κι επιτυχημένη εκπροσώπηση της ΝΕΟSET στη Σπάρτη, τώρα μας προτείνει σε ένα νέο χώρο, στην οδό Θερμοπυλών 101, εξαιρετικές ολοκληρωμένες προτάσεις παιδικών δωματίων από 500€.

Φυσικά με την επίσκεψή σας στο ευρύχωρο κατάστημα της PESROOM (δίπλα από την Πινακοθήκη) θα έχετε την μοναδική ευκαιρία στην αγορά της Σπάρτης, να πάρετε ως δώρο ένα γραφείο kid (δείτε φωτο) με αγορές αξίας 500€!

Αν έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσετε ή να αλλάξετε το περιβάλλον που ζεί, παίζει, διαβάζει, κοιμάται το παιδί σας, τώρα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις προσιτές, όμορφες και πρακτικές.

Tο νέο κατάστημα PESROOM στη Σπάρτη διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, την αξιοπιστία και την άριστη εξυπηρέτηση, ενώ συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στο χώρο των επίπλων προτείνοντας ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Καθιστικό, Υπνοδωμάτιο, Παιδικό, Νενανικό και κάθε Δωμάτιο. Οι προτάσεις εναλλάσσονται, συνδυάζονται, αναλύονται, κοστολογούνται, συνδέονται και τελικά υλοποιούνται με τον καλύτερο και συμφερότερο τρόπο…