Συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας με τη συμμετοχή πολλών φορέων του νομού18-05-2017 18:52   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συλλαλητήριο για τη σημερινή Πανελλαδική απεργία πραγματοποίησε στη Σπάρτη το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας το πρωί.

Πριν το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων στο χώρο του Εργατικού Κέντρου όπου και εκδόθηκε σχετικό με την ημέρα ψήφισμα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι φορείς: Εργατικό Κέντρο Λακωνίας,  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Λακωνίας,  Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης, 

Ιατρικός Σύλλογος Λακωνίας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λακωνίας, οι Σύλλογοι Μηχανικών κι Ελευθέρων Επαγγελματιών Λακωνίας, ο ΠΑΣΑΣ  ΔΕΗ , το Σωματείο Εργαζομένων στον ΟΤΕ, οι Δάσκαλοι και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Εκ μέρους των φορέων χαιρετισμό απηύθυναν οι: Νίκος Μηνακάκης Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Σωτήρης Ροινός Πρόεδρος ΟΕΒΕ Λακωνίας Δημήτρης  Χασομέρης Πρόεδρος ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ  

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Σπάρτης, επί των οδών Λουκούργου και Παλαιολόγου. Οι φορείς ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού τους εκφράζοντας την πίστη πως πάρα πολύ σύντομα θα προκύψουν και νέα επώδυνα για τους ασφαλισμένους και τους εργαζόμενους μέτρα.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ