ΣΠΑΡΤΗ. Το Ministry Music Hall άνοιξε τις πόρτες του πριν από 20 χρόνια και το γιορτάζει…
Ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, ένα επιβλητικό κτίριο, μια ιδέα , χιλιάδες συναισθήματα και, κάπως έτσι, ξεκίνησε η ιστορία του.
Δυνατή μουσική, ξεχωριστές γεύσεις, ευφάνταστα κοκτέιλ, αρώματα φρεσκοκομμένου καφέ, μοναδικά πιάτα δημιούργησαν την σφραγίδα του μαγαζιού που γοητεύει με την ποικιλομορφία του και την διατηρεί αναλλοίωτη μέσα στις δεκαετίες.
Η μέρα ξεκινά εδώ, ένα μέρος που μυρίζει καφέ από μακριά, δίνει ρυθμό στην καθημερινότητα και αυτό τον ρυθμό τον διατηρεί μέχρι αργά το βράδυ στα dexx του.
Θρυλικά πάρτι, γέλια, φιλίες, έρωτες, ιδανικές μουσικές, μοναδικές ιστορίες, οι δικές σου ιστορίες, οι ιστορίες του Ministry Music Hall.
20 χρόνια στιγμές. 20 χρόνια κομμάτι της ζωής μας. Ένα τριήμερο ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο και ξαναζούμε μαζί την ιστορία από την αρχή. Join the party. Xρόνια πολλά Ministry Husic Hall!!

Σάββατο 20 Μαΐου
Ministry Music Hall presents Alex Xaf & NikosG

Oι residents djs του Ministry κάνουν μια αναδρομή απ’ το μακρινό 1997 έως και σήμερα με μουσικές που λατρέψαμε να ακούμε στην αγαπημένη μας γωνιά...
Επίσης θα γίνει και παρουσίαση του official τραγουδιού και βίντεο κλιπ για το Ministry Music Hall, Part of Life από τον Dim Vach με φωνητικά της Anna Tarba...

Κυριακή 21 Μαΐου
Ministry Music Hall presents Dim Zach

Από νωρίς το απόγευμα, μουσικές απ’ τον αγαπημένο παραγωγό και ρεμίξερ απευθείας από τη Θεσσαλονίκη...
Φυσικά απολαμβάνουμε τα καλοκαιρινά μας cocktails και σβήνουμε όλοι μαζί τα 20 κεράκια του MInistry Music Hall...

Special Offer
Stolichnaya Vodka 1 + 1
Finsbury Gin 1 + 1

Ας γράψουμε μαζί ιστορίες για άλλα 20 χρόνια…
Join the Party... Happy Birthday Ministry Music Hall...

RSV: 27310 81288