ΛΑΚΩΝΙΑ. Συχνά πλέον στις συζητήσεις των Λακώνων «ανοίγει» το θέμα της υστέρησης του Νομού και των χαμένων ευκαιριών. Ποιός Λάκωνας δεν αναρωτιέται γιατί ένας τόσο προικισμένος τόπος, όπως η Λακωνία, δεν μπορεί να θρέψει τους ανθρώπους του, δεν μπορεί να διακριθεί και να συγκρατήσει τους νέους ανθρώπους κοντά του.

Στην εκπομπή «Παλμός» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Ηλίας Μπόνος στο τηλεοπτικό δίκτυο Best tv δίνονται κάποιες απαντήσεις σε αυτό.

Σήμερα Τρίτη 9/5/17 στις 19.00 θα προβληθεί ξανά, πρώτη προβολή το Σάββατο 6/5/17, η εκπομπή που εξηγεί γιατί η Λακωνία και η Σπάρτη δεν έχουν πλέον ισχυρό στίγμα στον χάρτη. Δείχνει με πόση επιμονή κάποιοι θέλουν να κρατήσουν τον τόπο και τους ανθρώπους του πίσω. Αναδεικνύει πόσο προικισμένη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μας αλλά και πόσο αδικημένη ακόμα και από εμάς τους ίδιους.

Πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Αρχαιολόγο Θεόδωρο Σπυρόπουλο που «προκαλεί» τους Λάκωνες και ιδιαίτερα τους Σπαρτιάτες να αφυπνιστούν... Προβάλλεται μάλιστα για πρώτη φορά υλικό που δεν έχει δημοσιευτεί και αφορά το παρελθόν και το παρόν…

Η συνέντευξη αυτή σίγουρα θα συζητηθεί, γιατί προκαλεί και πονάει και ευχής έργον θα ήταν να δρομολογήσει κι εξελίξεις για το καλό της Λακωνίας.
Σήμερα στις 19.00 στο Best tv!