ΣΠΑΡΤΗ. Απογοήτευσε ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης όταν κατά τη συζήτηση θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους αγώνες δρόμου που έγιναν προ ημερών στην πόλη είπε ότι δεν είδε κανένα αυτοκίνητο διαφημιστικό πάνω στην πλατεία… (κάτι που απαγορεύεται). Επειδή γνωρίζαμε ότι ο Δήμαρχος διαθέτει και όραση και ακοή οξύτατες δεν μας έπεισε. Παρόλαυτα του δείχνουμε το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην πλατεία για την προώθηση συγκεκριμένης εταιρείας.

Φαίνεται όμως ότι ο κ. Βαλιώτης δεν διαθέτει ούτε «οσμή» για να καταλάβει ότι αυτή η υπόθεση του Νομικού Προσώπου «βρωμάει». Αν αυτός δεν προσβάλλεται από τη στάση του Αντιπροέδρου του αυτό είναι θέμα (δυστυχώς) προσωπικό του κ. Βαλιώτη. Δεν μπορεί όμως να επιτρέπει να προσβάλλονται δημόσια τόσο οι δημότες όσο και οι θεσμοί από την απαράδεκτη στάση του κ. Μιχάλη Καλομοίρη. Πρόσωπο που φαίνεται ότι απολαμβάνει μια ιδιότυπη ασυλία… Και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να αδιαφορεί για καταγγελίες που αφορούν την νομιμότητα. Οι Σπαρτιάτες κύριε Δήμαρχε δεν σας έδωσαν την ευκαιρία να διοικήσετε για να διαλυθούν οι θεσμοί…

Δείτε τι γράφουν προς τον Δήμαρχο στο facebook: « Κύριε Δήμαρχε επειδή αναμένονται αρκετοί αγώνες στον Δήμο Σπάρτης που μπορεί να σημειώσουν επιτυχία, φροντίστε παρακαλώ πολύ να πάρουν τα «ηρεμιστικά» τους οι συνεργάτες σας στον Νομικό Πρόσωπο Μπάχαλο Αθλητισμού. Αλλιώς θα αναγκαστούμε για κάποιες ημέρες να κυκλοφορούμε με τσίγκινα σοβρακάκια, έως ότου ξεθυμάνουν οι συνεργάτες σας… Γιατί είναι πλέον γνωστό σε αυτόν τον Δήμο ότι το αυτονόητο, οι επιτυχημένες δηλαδή εκδηλώσεις, δίνουν το δικαίωμα στους συνεργάτες σας να κάνουν ότι θέλουν, όταν θέλουν, όπως θέλουν… δηλαδή ό,τι γουστάρουν… Καλό είναι κύριε Δήμαρχε, στο εξής, να φοράτε κι εσείς τσίγκινο σοβρακάκι γιατί απ’ ότι φαίνεται τους θεωρείτε άκρως επιτυχημένους… Φυλαχτείτε λοιπόν κύριε Δήμαρχε… γιατί οι «επιτυχίες» έρχονται…»

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr