Θρίαμβος του Σπαρτιατικού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας!

Πρωταθλήτρια ομάδα στους έφηβους, στην 5η θέση της γενικής στους παίδες ο Σπαρτιατικός

27-04-2017 08:53   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Απόλυτα κυρίαρχοι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας αναδείχτηκαν οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού στους έφηβους, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στις 21,22 και 23 Απριλίου.

Οι Σπαρτιάτες ποδηλάτες σάρωσαν τα μετάλλια με τον Βασίλη Δημητρόπουλο να ανακηρύσσεται πολυνίκης με 4 χρυσά μετάλλια, ακολουθούμενος από τον Δημήτρη Χριστάκο με 2 χρυσά 1

αργυρό 1 χάλκινο και τον Φριντζίλα Νίκο με 1 χρυσό.

Στην κατηγορία των παίδων, ο Σπαρτιατικός με τους Παναγιώτη Δημητρόπουλο και Κώστα Αναστασόπουλο στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος κατετάγη 2ος και στο αγώνισμα του σκράτς.

Επίσης αγωνιστήκαν και πέτυχαν  καλές επιδόσεις στους παίδες ο Γιάννης Σουλτάνης και Βασίλης Κωνσταντάκος στις νεανίδες η Σταματική Αναστασοπούλου και Χριστίνα Αναστασοπούλου και στις κορασίδες η Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Κοντά στους αθλητές του Σπαρτιατικού βρεθήκαν ο πρωτομάστορας των επιτυχιών προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης με τον εταίρο προπονητή του συλλόγου Χρήστο Βορβή.  

Η διοίκηση του Σπαρτιατικού, με σχετική ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τους χορηγούς MANIATIS HOTEL, SILK OIL,  KAROUNOS BIKES.                                                            

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ