ΣΠΑΡΤΗ. Μια νέα εταιρεία δραστηριοποείται στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας. Πρόκειται για την Spartans, Safety & Security

Η Spartans, Safety & Security αποτελεί Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας που δραστηριοποιείται στην Ελληνική Επικράτεια με έδρα τη Σπάρτη Λακωνίας, διαθέτοντας τη σχετική άδεια από το Υπουργείο Εσωτερικών με τον αριθμό 3015/39/60/3123-β΄.

Η Spartans, Safety & Security δραστηριοποιείται σε στατικές φυλάξεις Τραπεζών, Δημόσιων - Ιδιωτικών κτιρίων και εγκαταστάσεων, εκδηλώσεων & εκθέσεων, οικιών & οικισμών, συνοδεία αθλητικών αποστολών και ασφάλεια μεταφορών, συνοδεία V.I.P., περιπολίες και άμεση επέμβαση επί 24ωρου βάσεως, εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας (συναγερμοί, πυρανίχνευση, κλειστά κυκλώματα T.V. - CCTV) καθώς και σύνδεση με 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων.

Η Spartans, Safety & Security απασχολεί μόνο πιστοποιημένους φύλακες καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, ενώ σε όλες τις ηλεκτρονικές μας εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται υλικά μόνο αναγνωρισμένων οίκων κατασκευής, πάντα με τη συνοδεία των κατάλληλων πιστοποιητικών που σε συνδυασμό με το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό μας, δημιουργούν εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη της συνεργασίας μας, εφόσον η επιχείρησή μας συνδυάζει την ηλεκτρονική και φυσική φύλαξη, εξασφαλίζοντας το απαραβίαστο του χώρου σας.

Οι συμπατριώτες μας Αγγελική Σουρλή και Γεώργιος Χρανιώτης επενδύουν καθημερινά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την καλύτερη δυνατή προάσπιση των συμφερόντων των πελατών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη που επιτάσσει η σύγχρονη κοινωνία στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

- 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων & άμεση επέμβαση
- Μελέτη ασφαλείας
- Πυρασφάλεια - Πυρανίχνευση
- Συστήματα συναγερμού
- Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης - CCTV
- Στατική Φύλαξη
- Περιπολία - Patrol
- Συνοδεία V.I.P.
- Ασφάλεια μεταφορών

Φυλάξεις

- Τραπεζών & Οργανισμών
- Δημόσιων & Ιδιωτικών κτιρίων, εγκαταστάσεων
- Οικισμών & κατοικιών
- Φωτοβολταϊκών & Αιολικών πάρκων
- Εργοστασίων & Βιομηχανικών χώρων
- Σχολικών & Πανεπιστημιακών μονάδων
- Αθλητικών Εγκαταστάσεων
- Κοινωνικών, Πολιτιστικών & Αθλητικών εκδηλώσεων
- Συνεδριών, Εκθέσεων & Δεξιώσεων
- Πολυκαταστημάτων & Πολυχώρων


Τηλ. Επικοινωνίας : 6973 600 000
e-mail : [email protected]