ΣΠΑΡΤΗ. Η διοργάνωση του Spartan Race στη Σπάρτη αποτελεί είδηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για ένα κοινό ευρύτερο κατά πολύ από αυτό της Σπάρτης ή της Λακωνίας. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από την προβολή που επιφύλαξε το newsbomb.gr στην συνέντευξη του Γ. Φουντούκη, επιχειρηματία από τη Σπάρτη, στον Ηλία Μπόνο και την εκπομπή «Παλμός» που προβλήθηκε χθες Τρίτη 28 Μαρτίου από την τηλεόραση του BEST.

Δείτε την αναδημοσίευση του σχετικού θέματος από το notospress.gr:

«Η αξιοποίηση του ονόματός της, του ονόματος «Σπάρτη» δεν είναι απλή υπόθεση γι’ αυτό και μέχρι σήμερα δεν έχει κατορθώσει να ωφεληθεί απο αυτό. Ο Δήμος δείχνει, συχνά, αδύναμος να παρακολουθήσει την ταχύτητα των εξελίξεων. Ωστόσο η δύναμη που φέρνει το όνομα «Σπάρτη» κάποιες φορές δεν αφήνει περιθώρια για αποτυχία ακόμα και σε αυτούς που ομφαλοσκοπούν - Αν και όλοι παρακoλουθούν το SURVIVOR, υπάρχει κάτι πιο δυνατό, το SPARTAN RACE.

Το Spartan Race για όσους δεν γνωρίζουν, ξεκίνησε από την Αμερική και διεξάγεται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες του κόσμου με πολυάριθμες συμμετοχές. Είναι αγώνισμα που περιλαμβάνει τρέξιμο, στίβο μάχης, εμπόδια και πολλά ακόμα στάδια δυσκολίας.

Βγαλμένο από την ιστορία της Σπάρτης, έχοντας πάρει και το όνομα της, δίνει έμφαση στην γυμναστική των Αρχαίων Σπαρτιατών.

Διοργανώθηκε και στην Ελλάδα το 2016 με απόλυτη επιτυχία. Τώρα γίνονται προσπάθειες να καθιερωθεί στη Σπάρτη.

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για αγώνισμα που απαιτεί... πραγματικούς άντρες!

Πάρτε μια γεύση για το SPARTAN RACE εδώ»!