ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Παράρτημα Λακωνίας της Ελληνικής Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και προαγωγής της Υγείας (ΕΕΚΠΠΥ) υλοποιεί το πρόγραμμα «Με τους εφήβους για την υγεία τους» που απευθύνεται σε γονείς και πραγματοποιείται και με τη συμμετοχή μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Σπάρτης και των Μολάων.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος και σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική Επιστημονική Εταιρεία Διαγνωστική και Θεραπευτική Μονάδα για το Παιδί «Σπύρος Δοξιάδης» και τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία (με τη συμμετοχή και εφήβων) από την Δρ Σουμάκη Ευγενία, με θέμα: «Βοηθώντας και εμπνέοντας τον έφηβο να αναλάβει την ευθύνη της ζωής και της υγείας του».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31/3/2017, στις 7-8:30μμ το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης.

Λίγα λόγια για τη Δρ Σουμάκη Ευγενία
Η Δρ Σουμάκη Ευγενία είναι Επιστημονική Υπεύθυνος της Διαγνωστικής και Θεραπευτικής Μονάδας για το Παιδί «Σπύρος Δοξιάδης», Παιδοψυχίατρος – Ψυχαναλύτρια, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αντιπρόεδρος ΔΣ Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας και Γ. Γραμματέας Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος.

Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας
Παράρτημα Λακωνίας

e-mail: [email protected]