ΣΠΑΡΤΗ. H ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ φέρνει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό!

H ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν τη δική τους κερκίδα, από την οποία θα μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα και το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης!

Προσφέρει λοιπόν παιδικό εισιτήριο στην προνομιακή τιμή των 5€, με το οποίο τα παιδιά συνοδεία ενός ενήλικα, μπορούν να παραβρεθούν στον αγώνα απέναντι στον Κισσαμικό.

H ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας, εν όψει της αναμέτρησης για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League απέναντι στον Κισσαμικό, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 14:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, για τα εξής:

- Όλες οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017 ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
- Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ (Θύρα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8).
- Οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν, κατά προτεραιότητα, το εισιτήριο του αγώνα, από τα γραφεία της ομάδας, την Δευτέρα (20/3) και ώρες 10:00-16:00. Βασική προϋπόθεση είναι η επίδειξη της κάρτας μέλους από τον ενδιαφερόμενο φίλαθλο.
- Την Τρίτη (21/03) τα εισιτήρια θα τεθούν σε γενική πώληση από τα γραφεία της ομάδας και ώρες 10:00-16:00.
- Την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη (22/3), θα διατίθενται εισιτήρια από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, που θα ανοίξει στις 12:00.
- Τα παιδικά εισιτήρια ισχύον για παιδιά έως και 12 ετών, και θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη (22/3) από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης. Βασική προϋπόθεση είναι η παρουσία του παιδιού, συνοδευόμενο από τον ενδιαφερόμενο ενήλικα φίλαθλο.
- Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 13.00.

Εφιστάται η προσοχή των φιλάθλων, καθώς τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και το κάθε ένα από αυτά θα αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη θύρα, σειρά και θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2731301083 ή επικοινωνήστε στο e-mail: [email protected]