ΣΠΑΡΤΗ. Στη χθεσινή εκπομπή «Καλοί μου άνθρωποι» με την Εύα Νικολοπούλου βρέθηκαν η Ζέτα Πανταζή, μέλος της ΕΘΟΛ και ο Κώστας Λαός, σκηνοθέτης της παράστασης «Ο Μίδας έχει αυτιά γαιδάρου».

Μίλησαν για την επιτυχία της φετινής παράστασης που παρουσιάζεται ξανά για δύο τελευταίες παραστάσεις σήμερα Σάββατο 18 και αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου στις 21.15 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Βιβλιοθήκης), για την απόφασή τους να προσφέρουν τα έσοδα της χθεσινής παράστασης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σπάρτης αλλά και για το ποια είναι τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Οι συντελεστές της παράστασης
Παίζουν (με σειρά εμφανίσεως)
Τζένη Γιώτη: Ζέτα Πανταζή
Λάκης Γιώτης: Χρήστος Ασλιχανίδης
Ρένα Γιώτη: Μαριλένα Θεοφιλάκου
Κυρία Φιλοπτώχου (Θεούσα): Μαίρη Πετράκου
Θεόδωρος Γιώτης: Στράτης Αιβαλιώτης

Μηνάς: Πάνος Λιόκαυτος
Μούρτος (Πρόεδρος Κοινότητας του νησιού): Παναγιώτης Καρράς
Χωναίος: Παναγιώτης Κουντάνης
Πολίτης: Θανάσης Ρουμελιώτης
Όλγα (Πεθερά Γιώτη): Θεανώ Καργάκου
Ράπτης: Στέφανος Παπασπυρίδης
Πολίτης Β: Παναγιώτης Μορφογένης

Σκηνοθεσία: Κώστας Λαός
Σκηνικά: Καλλιρρόη Κατσαφάνα Ενδυματολόγος: Μαριέττα Μαρούδα Κοντονή Κατασκευή σκηνικών: Σταύρος Σταματόπουλος, Καλλιρρόη Κατσαφάνα, Μέλη της Ε.Θ.Ο.Λ. Μουσική επιμέλεια: Κώστας Λαός Χειρισμός ήχου: Βλαδίμηρος Λαπερασβίλι, Βίκυ Σταυροπούλου Φωτισμός: Κατερίνα Τζανετέα, Φωτεινή Γάγκα Μακιγιάζ: Κατερίνα Χριστάκου Επιμέλεια Χτενισμάτων: Πέρυ Κωνσταντινάκου Επιμέλεια αφίσας: Κατερίνα Τζανετέα Επιμέλεια προγράμματος: Κατερίνα Τζανετέα

Πρόγραμμα παραστάσεων
Η σάτιρα σε 10 εικόνες του Μανώλη Κορρέ «Ο Μίδας είχε αυτιά γαϊδάρου» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 21:15 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Βιβλιοθήκης).

Προτείνεται για θεατές άνω των 15 ετών.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6970842468
Ώρες επικοινωνίας: 10:00πμ-12:00πμ και 19:00μμ-21:00μμ