Εξιχνιάστηκε διάρρηξη καταστήματος στους Μολάους και εξαπάτηση ηλικιωμένης στη Σπάρτη

10 συλλήψεις μέσα σε 12 μέρες σε ολόκληρη τη Λακωνία έφερε ευρεία αστυνομική επιχείρηση16-03-2017 11:47   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 3.3.2017 έως και την Τετάρτη 15.3.2017, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια ογδόντα έξι (986) άτομα, εκ των οποίων επτακόσια τριάντα δύο (732) ήταν ημεδαποί και διακόσια πενήντα τέσσερα (254) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια ενενήντα δύο (692) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν δεκαπέντε (115) άτομα, από τα οποία εβδομήντα τέσσερα (74) ήταν ημεδαποί και σαράντα ένα (41) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα έξι (66) άτομα.

Για τη Λακωνία συγκεκριμένα και περισσότερο αναλυτικά ισχύουν τα παρακάτω:

Συνελήφθησαν:


•    Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για καταδικαστικό έγγραφο.
•    Μία (1) ημεδαπή στη Λακωνία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
•    Τρεις (3) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
•    Τρεις (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Εξιχνιάστηκαν:

•    Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, που είχε γίνει την 19.12.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 36χρονου ημεδαπού, για απάτη.
•    Από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, μία (1) περίπτωση κλοπής-διάρρηξης, σε κατάστημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 16/17.9.2012, στους Μολάους Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μαρόκο, για κλοπή.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ