Υλικά
• 2 φλιτζ. ρύζι για ριζότο
• 10 μεσαίες γαρίδες
• 5-6 σουπιές, σε ροδέλες
• 4 ντομάτες
• 1 φλιτζ. Αρακά
• 2 κρεμμύδια
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 2 κύβους λαχανικών
• 1 ποτηράκι κρασί, λευκό
• 2 κουταλιές λάδι ελιάς
• 5 φλιτζ. Νερό

Παρασκευή
Ζεματίζουμε τις ντομάτες σε ένα μπολ με βραστό νερό για 1 λεπτό, τις ξεφλουδίζουμε και τις τρίβουμε. Πλένουμε τις σουπιές, τις γαρίδες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν σε ένα σουρωτήρι.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό, διαλύουμε τους κύβους λαχανικών και βράζουμε τον αρακά για περίπου 10-12 λεπτά. Βγάζουμε τον αρακά με τρυπητή κουτάλα σε μια πιατέλα και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για να παραμείνει ζεστός.
Στον ίδιο ζωμό βράζουμε τις σουπιές και τις γαρίδες για περίπου 4-5 λεπτά. Στη συνέχεια, τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα στην πιατέλα με τον αρακά και τα σκεπάζουμε με το αλουμινόχαρτο.
Περνάμε τον ζωμό στον οποίο έβρασαν από τουλπάνι και τον βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά, ώστε να παραμείνει ζεστός.
Σε μία άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο ψιλοκομμένα, έως ότου χρυσίσουν. Ρίχνουμε το ρύζι, το σοτάρουμε ελαφρά ανακατεύοντας, σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά σιγά τον ζωμό από το κατσαρολάκι ανακατεύοντας συνεχώς, ώστε να απορροφηθεί. Συνεχίζουμε τη διαδικασία, προσθέτουμε τις ντομάτες, ανακατεύουμε και βράζουμε, έως ότου απορροφηθούν τα υγρά και μαλακώσει το ρύζι.
Προσθέτουμε τον αρακά, τις γαρίδες, τις σουπιές, ανακατεύουμε, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε.