Ο «Παλμός» της κοινωνίας, της αγοράς, της Λακωνίας στην Τηλεόραση!

Kάθε Σάββατο 11:00 μ.μ. και Τρίτη στις 19:00 μ.μ. στην τηλεόραση BEST13-03-2017 11:10   

ΣΠΑΡΤΗ. Εβδομαδιαία εκπομπή που θα προβάλλεται στην τηλεόραση αλλά και στο διαδίκτυο ξεκινά απο το Σάββατο 11 Μαρτίου με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο και διευθυντή του notospress.gr και του notos94.9fm Ηλία Μπόνο.   H εκπομπή θα προβάλλεται από τον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό Best tv κάθε  Σάββατο βράδυ στις 11:00 μ.μ. και επανάληψη

κάθε Τρίτη στις 7 το απόγευμα. Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα προβάλλεται μέσα από το Notosprerss.gr.

Έτσι θα φθάνει περίπου σε ενάμισι εκατομμύριο τηλεθεατές και χρήστες του διαδικτύου σε Λακωνία, Πελοπόννησο, Ελλάδα και Εξωτερικό προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τόσο τα θέματα που απασχολούν τους Λάκωνες όσο και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος και οι άνθρωποί του.

Σκοπός της εκπομπής να στηρίξει τους Λάκωνες πολίτες στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρήσουν δυνάμεις, να αναπτύξουν πρωτοβουλίες, να φέρουν αποτελέσματα και να πετύχουν στόχους σε όλους τους τομείς παραγωγικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής δράσης.

Η εκπομπή φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στο γενικό αίτημα για τηλεοπτικές παραγωγές με συγκεκριμένο τοπικό περιεχόμενο. Έχει την δημοσιογραφική στήριξη του notospress.gr και η παραγωγή της γίνεται στο Apela Studio, στη Σπάρτη. Πρόκειται για μια συνεργασία που σκοπό έχει την αλληλοστήριξη των ΜΜΕ και την παραγωγή πρωτότυπου ποιοτικού υλικού.

Στην πρώτη εκπομπή που θα μεταδοθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου φιλοξενούνται ο Δημήτρης Λάζαρης και ο Κώστας Βουνάσης.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ