Μνημόσυνα
Ανδρέας Χ. Μανιάτης

Το Σάββατο 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Γρηγορίου στο Μυστρά στις 08.30 τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Χ. Μανιάτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Χρήστος Α. Μανιάτης και Βασιλική-Γιώργος Αγαλιώτης, η μητέρα του Αθανασία Σουρλή, τα εγγόνια του Φωτεινή, Ελένη, Σωτήρης και Ανδρέας, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Α. Παπαδόπουλος
Το Σάββατο 4 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη στις 08.30 τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Α. Παπαδόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, η κόρη του Χριστίνα, τα αδέλφια του Ερατώ, Αικατερίνη-Λάμπρος, ΕΡιρήνη, Μαρία, Βάσω-Παναγιώτης, Δημήτρης-Ματούλα και Χριστίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα χήρα Ι. Φλώρου
Το Σάββατο 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας χήρας Ι. Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο υιός της Κωνσταντίνος, α ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελευθερία Μποσμπόνη
Το Σάββατο 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελευθερίας Μποσμπόνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα εγγόνια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία χήρα Γ. Κακαγιάννη
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας χήρας Γ. Κακαγιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ελένη Κακαγιάννη και Καλλιόπη Κκαγιάννη-Δημήτρης Ζαραβίνος, τα εγγόνια της Λαμπρινή, Μαρία, Γεωργία και Νίκη, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασίλειος Δημ. Τζανετάκης
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Βασιλείου Δημ. Τζανετάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδελφός του Παναγιώτης, οι θείοι και θείες του, τα ξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πίτσα Ρογκάκου
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Πίτσας Ρογκάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δημήτριος-Παναγιώτα και Χαρίκλεια-Κρεγκ, τα εγγόνια της, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεοφάνης Κ. Βαχαβιώλος
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεοφάνη Κ. Βαχαβιώλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κατίνα, τα παιδιά του Κώστας-Σοφία και Παναγιώτης-Ντίνα, τα εγγόνια του Κατερίνα-Κώστας, Φάνης, Φάνης, Άρης και Νίκη, τα αδέλφια του, τα δισέγγονά του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Π. Καπάκος
Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ποταμιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Π. Καπάκου. Στο μημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης Γ. Καπάκος, Διονύσης Γ. Καπάκος και Βασιλική-Δημήτρης Γιανναράκος, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.