ΣΠΑΡΤΗ. To τελευταίο διάστημα σημειώνονται σχόλια και κρίσεις σχετικά με τη λειτουργία και την τακτική του Notospress.gr και του Notosradio 94.9fm.

Προφανώς οι όποιες παρατηρήσεις προκύπτουν από το εύλογο ενδιαφέρον που δημιουργεί η πορεία των δύο ΜΜΕ.

Το notospress.gr σημειώνει σταθερή και ανοδική πορεία στον χώρο της Λακωνικής και Περιφερειακής ενημέρωσης. Σε καιρούς δύσκολους βελτιώνει συνεχώς το περιεχόμενό του και προσφέρει στους αναγνώστες, φρέσκες, αποκλειστικές, έγκυρες και άλλες ειδήσεις και πληροφορίες.

Το notos94.9fm σε εποχές που δοκιμάζεται η ραδιοφωνία αναβαθμίζει σταδιακά και το περιεχόμενο και την ποιότητά του με στόχο ακόμα καλύτερες θέσεις στην προτίμηση των ακροατών.

Δεν είναι τυχαίο ότι τη σταθερότητα και την άνοδο των δύο ΜΜΕ βοηθούν και οι επίσημες συνεργασίες με δύο πρωτοποριακά ΜΜΕ της χώρας.

Πρόκειται για την σύμβαση συνεργασίας του notosradio με τον Realfm, το πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο της χώρας. Το notosradio 94.9 fm δικτυώνει επίσημα τις σημαντικότερες εκπομπές του Realfm όπως του Νίκου Χατζηνικολάου (10-12), την Ελληνοφρένεια (13-14), του Γιώργου Γεωργίου (17-19) και άλλες ενδιαφέρουσες.

Εξίσου σημαντική είναι η συνεργασία του notospress.gr με το πρώτο στην Ελλάδα σε αναγνωσιμότητα site, το newsbomb.gr. Και εδώ ειδική σύμβαση ορίζει την στενή συνεργασία και την ανταλλαγή δημοσιογραφικού υλικού.
Και οι δύο συνεργασίες προσδίδουν στο notosradio 94.9 fm και στο notospress.gr δύναμη και αποτελεσματικότητα που ασκούνται με μέτρο, τρόπο και υπομονή.

Το προσεχές διάστημα η διεύθυνση του Oμίλου Νotos θα ανακοινώσει τρείς ακόμα επίσημες συνεργασίες που θα συζητηθούν αλλά κυρίως θα παράξουν σημαντικά αποτελέσματα για την ενημέρωση, πληροφόρηση και ψυχαγωγία ακροατών, αναγνωστών και τηλεθεατών.