Μία άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εξαγωγείς και εν δυνάμει εξαγωγείς διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Σκάλα, στις 8 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο κατάστημα CASA DEL PAZZO στην πλατεία Πηγών της Σκάλας.

Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Στάικος και στελέχη του Οργανισμού Enterprise Greece θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα του Οργανισμού για την προώθηση τοπικών προϊόντων.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece αποτελεί μετεξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece) – στην οποία ενσωματώνονται, μεταξύ άλλων, και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» (ΟΠΕ Α.Ε.) – σε έναν νέο και καινοτόμο φορέα εξωστρέφειας. Ο Οργανισμός Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως σημαντικό στρατηγικό εταίρο παγκοσμίως.
Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη.