ΣΠΑΡΤΗ. O Σύλλογος Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης την Τετάρτη 15-2-2017 και ώρα 5 μ.μ., κόβει την πίτα του και προσκαλεί για να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά.

Στη σχετική πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: «Περιμένουμε ιδέες και προτάσεις για υλοποίηση. Ήδη μέλη και φίλοι μας κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις, τις οποίες και θα ανακοινώσουμε.
Μαζί μας θα είναι και φοιτητές - φοιτήτριες της Νοσηλευτικής Σχολής και του Τ.Ε.Ι. της πόλης μας, για έναν γόνιμο διάλογο και δρομολόγηση ποικίλων δράσεων στη Βιβλιοθήκη μας, με την έγκριση του Εφορευτικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης, και την αρωγή του ακάματου, ολιγομελούς προσωπικού της».

Για όσους ενδιαφέρονται, θα προβληθεί και η ταινία «Soundtrack for a Revolution (Με ελληνικούς υπότιτλους) [The story of the American Civil Rights Movement of the 50s and 60s through its powerful music]», ώρα από 06:00 μ.μ. – 07:30 μ.μ. στον 2ο όροφο της Βιβλιοθήκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης φιλοξενείται η Αμερικανική Γωνιά και η προβολή εντάσσεται στα πλαίσια του «Black History Month».