Κηδείες

Βασίλης Τζανετάκης
Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 45χρονου Βασίλη Τζανετάκη.

Ελευθερία Μποσμπόνη
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 98χρονης Ελευθερίας Μποσμπόνη.

Παρασκευάς Καλομοίρης
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 67χρονου Παρασκευά Καλομοίρη.

Σταυρούλα χήρα Ι. Φλώρου
Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 100χρονης Σταυρούλας χήρας Ι. Φλώρου.

Παναγιώτης Ι. Αργυρόπουλος
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 55χρονου Παναγιώτη Ι. Αργυρόπουλου.

Μαρία Κ. Μανδρόζου
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 29χρονης Μαρίας Κ. Μανδρόζου.

Αντώνης Σ.Σκιαδάς
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 15.00, στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 85χρονου Αντώνη Σ. Σκιαδά. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Νίκη, τα παιδιά του Σαράντος και Άννα Μαρία, η αδελφή του Ελένη Βασιλάκη, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του. Η ταφή θα γίνει στο Α Νεκροταφείο Σπάρτης.

Μνημόσυνα
Σπύρος Ν. Τσάχαλης

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 9.30 στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σπύρου Ν. Τσάχαλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευανθία, τα παιδιά του Πολυτίμη-Σπύρος Στούγιος και Νικήτας-Βούλα Τσάχαλη, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Μανωλάκος
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Δαφνίου τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Παναγιώτη Μανωλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά του Κλεοπάτρα, Κωνσταντίνος και Αμαλία, τα εγγόνια του, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ξένη Α. Σκιαδά
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ξένης Α. Σκιαδά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ανδρέας, τα παιδιά της Περικλής-Ζαχαρούλα και Παναγιώτα-Θεμιστοκλής, τα εγγόνια της Ανδρέας και Νικόλαος και οι λοιποί συγγενείς της.