ΣΠΑΡΤΗ. Υπο νέα διεύθυνση λειτουργεί η πίστα καρτ στη Σπάρτη. Μάλιστα ενόψει της επαναλειτουργίας και της ανάπλασής της έχουν προγραμματιστεί και αγώνες. Οι νέοι επιχειρηματίες δείχνουν να γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και είναι αποφασισμένοι να αναδείξουν την πίστα σε προορισμό για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού απ’ όλη την Ελλάδα. Μάλιστα προχώρησαν σε έρευνα εξόδων αλλά και συμφωνία με όλα τα ξενοδοχεία της πόλης της Σπάρτης, ώστε να βοηθήσουν με σαφήνεια όλους τους αθλητές και τους χομπίστες που θα θελήσουν να επισκεφτούν την πίστα και την πόλη της Σπάρτης απολαμβάνοντας την αγωνιστική οδήγηση!

Σύμφωμα με τις πληροφορίες που δίνουν η πίστα βρίσκεται 4χμ έξω από την πόλη της Σπάρτης, ενώ από την Αθήνα είναι 231χμ όταν χρησιμοποιήσεις τον παλιό δρόμο Τρίπολης-Σπάρτης, ενώ από το νέο δρόμο η απόσταση είναι 248χμ. Ο χρόνος είναι 2.30 ώρες από το παλιό και 2 ώρες από το νέο με κόστος διοδίων & καυσίμου από 80 -90€ με ΙΧ και 120 – 130€ με μεγάλο φορτηγό, πήγαινε έλα.

Ο τιμοκατάλογος της πίστας είναι ο εξής:
25€ Μοτοσυκλέτες
30€ ΚΑΡΤ
40€ Αυτοκίνητα
Η πίστα διατίθεται για φύλαξη καρτ - μοτοσυκλετών - αυτοκινήτων ετήσια 24 ώρες την ημέρα.

Υποδεχόμαστε την νέα αυτή προσπάθεια που πρέπει να αγκαλιάσει όλη η πόλη αφού συμβάλει σημαντικά στην τόνωση της τουριστικής κίνησης αλλά και στην ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Sparta Racing Circuit Motul
Tηλ πληροφοριών 6977918180