Κηδείες

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου τελέστηκε η κηδεία της 97χρονης Ελένης Σ. Παυλή στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα.

Μνημόσυνα
Δημήτριος Ζ. Τσαφουλιας

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Ζ. Τσαφουλια.

Κυριάκος Αμανατίδης
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκούρας τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κυριάκου Αμανατίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Σπύρος –Κωνσταντίνα Αμανατίδη και Καλλιόπη Μπουλούγαρη, η σύζυγός του Μαρία, τα τέκνα του Σπύρος και Παναγιώτης, τα αδέλφια του Χριστίνα-Χρίστος Χριστόπουλος και Γιώργος Μπουλούγαρης και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Βαρβιτσιώτη
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Καραβά τελείται 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Βαρβιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης και Γεωργία, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαράλαμπος Θεοδ. Χουλης
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Θεοδ. Χουλη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γιάννα και Κώστας, τα εγγόνια του Χαράλαμπος, Παναγιώτης και Βασίλης, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Ν. Βοσινάκης
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου Ν. Βοσινάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Νίκος-Λίλη Βοσινάκη και Βασιλική Νεφέρη, τα εγγόνια του Χριστίνα, Δημήτρης, Πολυξένη, ΠΟαναγιώτα, Χριστίνα και Παρασκευάς, η αδελφή του Γεωργία χήρα Λ. Λαμπρόπουλου, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μάκης Κ. Νασόπουλος
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κυδωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μάκη Κ. Νασόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαριγώ, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαράλαμπος Μ. Βακαλόπουλος
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χαράλαμπου Μ. Βακαλόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Μιχάλης και Παρασκευή-Στράτος, τα εγγόνια του Βασιλική, Χαράλαμπος και Γιώργος, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Σ. Κυριακούλιας
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Σ. Κυριακούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του Ελένη και Σωτήρης, τα εγγόνια του Νίκος και Παναγιώτης, τα αδέλφια του Γιάννης-Καλλιόπη Κυριακούλια, Παναγιώτα χήρα Κοκκινάκου, Χρυσούλα χήρα Κονταξή και Γιώργος-Ελένη Κυριακούλια, τα ξαδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

[Αν επιθυμείτε τη δημοσίευση για το Μημόσυνο ή τη Κηδεία προσφιλών σας προσώπων, διευκρινίσεις ή ευχαριστήριο στείλτε στο info@notospress.gr]