Ένας από τους πιο δραστήριους Συλλόγους της Σπάρτης κόβει την πίτα του και εκλέγει Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόκειται για τη Λέσχη Φωτογραφίας της Σπάρτης.

ΣΠΑΡΤΗ. Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης θα πραγματοποιήσει την ετήσια γενική συνέλευση των μελών της την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα της Λέσχης στη οδό Κλεομβρότου 50 στην λαχαναγορά.

Θα γίνει οικονομικός απολογισμός και απολογισμός πεπραγμένων για το έτος 2016 οικονομικός προϋπολογισμός για το έτος 2017 καθώς και προγραμματισμός δράσεων για το 2017. Θα συζητηθούν επίσης θέματα που αφορούν τις δράσεις της Λέσχης για το τρέχον έτος.

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. πρέπει βάσει καταστατικού να το δηλώσουν εγγράφως μέχρι το Σάββατο 21/01/2017. Στη γενική συνέλευση καθώς και στις αρχαιρεσίες μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα γίνουν χωρίς άλλη ειδοποίηση την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 την ίδια ώρα και στο ίδιο χώρο