«Ξύπνησε» ο μικρός Νεκτάριος! Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς της εντατικής11-01-2017 18:40   

ΣΠΑΡΤΗ. Mικρή βελτίωση στην κλινική εικόνα του μικρού Νεκτάριου σημειώνεται το τελευταίο 24ωρο. Πρόκειται για το αγοράκι που χτυπήθηκε βάναυσα από την μητέρα του. Οι γιατροί της Εντατικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξέλιξη και δεν αποκλείουν σήμερα το παιδί, που είναι ξύπνιο, να αποσωληνωθεί. Οι ευχές, οι προσευχές και η σκέψη πολλών συμπολιτών είναι – έστω και με τραγική καθυστέρηση – στο προσκέφαλο του Νεκτάριου – Γεώργιου.

Εν τω μεταξύ στον Ανακριτή Σπάρτης βρίσκονται για απολογία  η 23χρονη μητέρα του μικρού και ο 53χρονος σύντροφός της, αφού η Πολιτεία όρισε δικηγόρο υπεράσπισής.. Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr ήδη στην κατάθεσή της στην ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα ομολόγησε ότι κτύπησε το παιδί. Δηλώνει μετανιωμένη αν και η μετάνοια έχει πολύ λίγη σημασία για την ψυχική και σωματική υγεία του παιδιού της.

Το περιστατικό έρχεται πλέον να προβληματίσει την κοινωνία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν παιδιά που δυστύχησαν να έρθουν στον κόσμο κάτω από ακατάλληλες ή και απάνθρωπες συνθήκες, με την κοινωνία να αδιαφορεί εγκληματικά. Γιατί το θέμα δεν είναι μόνον να «ξυπνήσει» ο Νεκτάριος αλλά να «ξυπνήσει» και η κοινωνία!

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ