ΣΠΑΡΤΗ. Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος πρωτοστάτησε σήμερα ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου στο Αρχιερατικό Μνημόσυνο που τελείται κάθε χρόνο στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη στη μνήμη των προκατόχων του Σεβασμιότατου, Διονυσίου Δάφνου και Διονυσίου Σασανά. Επιπλέον τέλεσε μνημόσυνο στη μνήμη της του και 40ήμερο μνημόσυνο στη μνήμη της Παναγιώτας Α. Γιαννακού.

Μνημόσυνα

Παναγιώτα Α. Γιαννακού
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Α. Γιαννακού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αναστάσιος, τα παιδιά της Χάιδω Παπαδάκου και Τασία-Τάκης Περγαντής, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος και Κατερίνα, τα αδέλφια της Μαρία-Γιάννης Ξηρούλης, Παναγιώτης-Τζέρυ Κληρονόμου, Δημήτρης-Ντόνα Κληρονόμου, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντώνης Α. Βαρβιτσιώτης
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Καραβά τελείται Ιερατικό Ετήσιο μνημόσυνο του Αντώνη Α. Βαρβιτσιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παρασκευή, τα παιδιά του Αναστάσιος, Ιωάννης, Αθανάσιος και Γεώργιος, τα αδέλφια του Κωνσταντίνα-Δημήτριος Αθανασόπουλος και Αγγελική Πασίση, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Αθ. Κωστιάνης
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων τελείται το
40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Αθαν. Κωστιάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Αθανάσιος-Στέλλα, Ιωάννης-Παναγιώτα, Ζαχαρίας-Παναγιώτα και Πέτρος-Κωνσταντίνα, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Χ. Παυλέρου
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταυρούλας Χ. Παυλέρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Χρήστος, τα παιδιά της Νίκος-Μαρία Παυλέρου, Παναγιώτα-Αντώνης Πρεκεζές, Παναγιώτης-Ευαγγελία Παυλέρου και Καλλιόπη-Βασίλης Σταματάκος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Στρατηγούλα Δ. Στεφανίδη
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Στρατηγούλας Δ. Στεφανίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ματίνα Στεφανίδη και Μαγδαληνή Στεφανίδη, ο εγγονός της Γρηγόρης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Α. Αντωνάκου
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στις Αμύκλες τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Α. Αντωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα αδέλφια, τα εγγόνια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μιχάλης Π. Θερμογιάννης
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μιχάλη Π. Θερμογιάννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ιωάννα, η κόρη του Νικολέτα, τα εγγόνια του Ιωάννα και Μαρία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Παν. Σουλτάνη
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Παν. Σουλτάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Χριστόδουλος Δ. Λαγός
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χριστόδουλου Δ. Λαγού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αντωνία, τα παιδιά του Σταυρούλα Λαγού, Δημήτριος-Γεωργία Λαγού, τα εγγόνια του Χριστόδουλος, Χριστίνα και Γεράσιμος και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες

Κυριάκος Σπ. Αμανατίδης
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 55χρονου Κυριάκου Σπ. Αμανατίδη στον Άγιο Νικόλαο Σκούρας.

Δημήτριος Ν. Βοσινάκης
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 87χρονου Δημητρίου Ν. Βοσινάκη στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη.

Μαρία Βαρβιτσιώτη
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Μαρίας Βαρβιτσιώτη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στον Καραβά.

[ Αν επιθυμείτε τη δημοσίευση για το Μνημόσυνο ή την Κηδεία προσφιλών σας προσώπων, διευκρινίσεις ή ευχαριστήριο στείλτε στο info@notospress.gr]