«Ξεκληρίζουν την αγροτιά! Όλοι στην Τρίπολη!»

Όλοι, στη μαζική κινητοποίηση την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη στην Τρίπολη, στις 4μμ, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου12-12-2016 12:07   

H Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου καλεί τους αγρότες στις επάλξεις του αγώνα ενάντια στα σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης / ΚΑΠ / Ε.Ε. που οδηγούν στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς.

ΣΠΑΡΤΗ. Το Δ.Σ της ΟΑΣΠΠ, αναλογιζόμενο τα σκληρά μέτρα κυβέρνησης- ΚΑΠ-Ε.Ε, που οδηγούν στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς, τις καταστροφές που έφερε αυτή η δύσκολη χρονιά και την προκλητική αδιαφορία της  κυβέρνησης – Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης - Περιφέρειας Πελοποννήσου στην αντιμετώπισή τους, εξέδωσε ανακοίνωση – προσκλητήριο και καλεί τους αγρότες στις επάλξεις του αγώνα για την επιβίωσή μας.

«Όλοι, στη μαζική κινητοποίηση την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη στην Τρίπολη, στις 4μμ,  στην συνεδρίαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου,  με θέμα την ανεπιτυχή δακοκτονία, που είχε σαν αποτέλεσμα τις μεγάλες καταστροφές στην φετινή παραγωγή. Θέτουμε την Περιφέρεια και την κυβέρνηση προ των ευθυνών τους. Καμιά ανοχή στο θέμα της επιβίωσής μας. Οι  μικρομεσαίοι αγρότες, πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με δυναμικό παρών, να πιέσουμε ώστε να  υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.
Ζητάμε
* Την άμεση καταγραφή της ζημιάς και αποζημίωση στο 100% με πραγματικές τιμές προϊόντος.
* Να μην πληρωθεί από τους αγρότες η ανεπιτυχής και ελλιπής δακοκτονία.
* Να δεσμευτεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πως θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το πρόγραμμα δακοκτονίας».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ