Real fm: Πάντα πρώτος στην Κορυφή της Ενημέρωσης. Το ραδιόφωνο με το οποίο συνεργάζεται επίσημα το Νότος 94.9 fm παραμένει σταθερά στην κορυφή, τόσο στην ακροαματικότητα όσο και στη εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι Έλληνες πολίτες καθημερινά.

Έγκυρες φωνές, Ρεπορτάζ, αποκλειστικά, πληροφορίες, αποκαλύψεις, ειδήσεις.

ΣΠΑΡΤΗ. O ραδιοφωνικός σταθμός του Νίκου Χατζηνικολάου Real fm είναι συνεχώς πρώτος στην ακροαματικότητα, μέσα σε ένα πεδίο σκληρού ανταγωνισμού. Με εγκυρότητα, δυνατές υπογραφές και καυστική διείσδυση στην επικαιρότητα κρατά τα σκήπτρα του 1ου Ραδιοφω΄νου στην Ελλάδα.
Το ραδιόφωνο Nότος 94,9 fm από την πρώτη στιγμή που εξέπεμψε ο Real είναι αποκλειστικός συνεργάτης στην περιοχή. Το ραδιόφωνο που δικτυώνει επίσημα τις επιλεγμένες εκμπομπές του Real όπως η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, η Ελληνοφρένεια και η εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου.
Και το 2017 η επιτυχημένη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί με στόχο οι εκπομπές του Real να κερδίσουν και στη Λακωνία την πρωτιά της ακροαματικότητας.

Ο Πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα, ο Real FM σύμφωνα με τη μέτρηση Focus / ΑΕΜΑΡ εμπιστέυεται το ραδιόφωνο Νότος 94.9 fm για την δικτύωσή του.