Υλικά

250 γρ. λουκάνικο με πράσο ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, κομμένο σε λεπτές φέτες [Δες προσφορά εβδομάδας 4,99€]
250 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. φέτα
3 κ.σ. ελιές ροδέλες ξελμυρισμένες
2 κλωνάρια βασιλικού τα φύλλα
1 κουτάκι ντοματάκια κονκασέ

Παρασκευή

Καίμε σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα τα λουκάνικα ανακατεύοντας με μία κουτάλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και προσθέτουμε τα φασολάκια και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Αδειάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την ντομάτα κονκασέ, αλάτι , πιπέρι και αφήνουμε να πάρει μία καλή βράση και μετά ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα φασολάκια.
Αφήνουμε για 3 λεπτά να δέσει η σάλτσα και προσθέτουμε το βασιλικό, τις ελιές και τη φέτα εκτός φωτιάς.
Σερβίρουμε πάνω από τα ζυμαρικά μας.