Μνημόσυνα

Ανδρέας Ευ. Μηλιδώνης
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Ευ. Μηλιδώνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα αδέλφια του Μαρία-Δημήτρης Μποσμπόνης, Χάρη – Διονύσης Πατιστέας, Βούλα Καββαθά, Γεώργιος-Χρυσούλα Κόντου και Ρεγγίνα Κόντου, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Διαμαντόπουλος
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Βρέσθενα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Διαμαντόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κανέλλα χήρ Ε. Βενετσάνου
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κανέλλας χήρας Ε. Βενετσάνου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης-Μαρία Βενετσάνου, Γεώργιος-Σταματική Βενετσάνου και Φωτεινή-Ευστράτιος Μπεκιάρης, τα εγγόνια της Σωτηρία, Γεώργιος και Λευτέρης και οι λοιποί συγγενείς της.

Μιχάλης Δ. Τσαγγάρης
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Μιχάλη Δ. Τσαγγάρη. Στο μνημόσυνο καλούν σε συμπροσευχή η σύζυγός του Κατερίνα, τα παιδιά του Μαρία-Νίκος, τα αδέλφια του Φώντας-Τζίνα Τσαγγάρη, Βαγγέλης-Τασία Τσαγγάρη, Ελένη-Γιώργος Κουκούτσης, Νίκος-Φωτεινή Σαραντοπούλου, Αντώνης Σαραντόπουλος, Κώτσας Σαραντόπουλος, Δημήτρης-Μαρία Δημητρακοπούλου, ο εγγονός του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σάββας Δ. Κάκκας
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Σάββα Δ. Κάκκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Φωτεινή, τα παιδιά του Δημήτρης και Παναγιώτα, τα αδέλφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Ανδρέας Καρασπήλιος

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου τελέστηκε η κηδεία του Ανδρέα Καρασπήλιου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη.

Δημήτριος Σταθάκος
Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου τελέστηκε η κηδεία του 76χρονου Δημητρίου Σταθάκου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Χρύσαφα.

Μαρίκα Γ. Κοντογιωργάκου

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 15.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γούναρη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία της 94χρονης Μαρίκας Γ. Κοντογιωργάκου. Στην κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αναστασία και Σπύρος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της και οι λοιποί συγγενείς της.