Δείτε γιατί φέτος Τα Χριστούγεννα στη Σπάρτη θα είναι πιο όμορφα και αυθεντικά!

Για τους μικρούς φίλους, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Στα Σύννεφα» θα πραγματοποιήσει δωρεάν χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά!03-12-2016 08:23   

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Στα Σύννεφα» βρίσκεται έναν χρόνο στην πόλη της Σπάρτης και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα!

ΣΠΑΡΤΗ. Με τα καθιερωμένα πια, μαθήματα Δημιουργικής Απασχόλησης και Ραπτικής για παιδιά, αλλά και Ραπτικής και Κοσμήματος για τους ενήλικες, οι ώρες κυλούν δημιουργικά για τους μαθητές του Εργαστηρίου «Στα Σύννεφα»!

Από το πωλητήριο του Εργαστηρίου

«Στα Σύννεφά» μπορείτε να προμηθευτείτε χειροποίητα δωράκια, όπως κοσμήματα, γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιδικά και βρεφικά παιχνίδια. Εκτός από της δημιουργίες της εικαστικού Κασσωτάκη Ζέτας, θα βρείτε επίσης επιλεγμένα έργα και άλλων καλλιτεχνών, που με μεράκι και αγάπη δημιουργούν και μοιράζονται μαζί μας τις δημιουργίες τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πωλητήριο του Εργαστηρίου είναι το μοναδικό σημείο της πόλης, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε χειροποίητες χριστουγεννιάτικες  μπάλες, ελληνικής κατασκευής από φυσητό γυαλί, που έχουν δημιουργηθεί με την παραδοσιακή τεχνική, η οποία σιγά – σιγά εκλείπει από την χώρα μας. 

Σε κάθε χειροποίητη μπάλα μπορεί να γραφτεί το όνομα του αγαπημένου σας και να εισαχθεί στο εσωτερικό της ένα μήνυμα δικής σας επιλογής!

Παράλληλα για τους μικρούς φίλους, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Στα Σύννεφα» θα πραγματοποιήσει δωρεάν χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά!

Λίγα λόγια για τα μαθήματα… Δημιουργική Ραπτική: Το μάθημα της Δημιουργικής Ραπτικής απευθύνεται τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά. Αμφότεροι μπαίνουν στον υπέροχο και δημιουργικό κόσμο των υφασμάτων. Μαθαίνουν από την αρχή την χρήση της ραπτομηχανής, την κοπή γεωμετρικού πατρόν και μαθαίνουν να δημιουργούν υφασμάτινα αντικείμενα από το μηδέν!

Χειροποίητο Κόσμημα: Το μάθημα του κοσμήματος απευθύνεται σε ενήλικες και σε παιδιά. Στο κόσμημα διδάσκονται διάφορες τεχνικές, η χρήση εργαλείων και στοιχείων για την κατασκευή κοσμημάτων. Στα παιδικά τμήματα διδάσκονται τεχνικές προσαρμοσμένες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Δημιουργική Απασχόληση: Η δημιουργική απασχόληση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν την φαντασία τους και να ακονίζουν το μυαλό τους, χρησιμοποιώντας τα χέρια τους μέσω της καλλιτεχνικής διαδικασίας. Φτιάχνουν κατασκευές από πολλά και διάφορα υλικά και έρχονται σε επαφή με το εικαστικό recycling.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε κλειστά τμήματα, πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα και έχουν διάρκεια 1 ώρα/εβδομάδα για τα παιδιά και 1,5 ώρα/ εβδομάδα για τους ενήλικες.

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Στα Σύννεφα Ευαγγελιστρίας 52 Σπάρτη

Βρείτε το στο Facebook: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Στα Σύννεφα

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο stasinnefa@gmail.com ή καλέστε μας στο 2731022060.

[Η υπεύθυνη του Εργαστηρίου Κασσωτάκη Ζέτα γεννήθηκε στην Κύπρο και μεγάλωσε στην Κρήτη, ενώ τον τελευταίο χρόνο την κέρδισε η Σπάρτη. Σπούδασε στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ παράλληλα διαθέτει την ειδική Βεβαίωση Χειροτεχνικής Δεξιότητος του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα εργαστήρια της Αττικής όπως Το σπίρτο, Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί, Το σπίτι της χαράς, Δρώ κ.α., καθώς και σε πολλά σχολεία και σχολικούς συλλόγους της Αττικής].  

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ