Μνημόσυνα

Αθηνά Βασ.Παπαηλιού

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού στο Β Κοιμητήριο Σπάρτης τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθηνάς Βασ. Παπαηλιού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Βασίλειος, ο υιός της Χαράλαμπος, τα εγγόνια της Βασίλειος και Δαυίδ, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μιχαήλ Π. Καπαρελιώτης

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Μιχαήλ Π. Καπαρελιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιαννούλα-Παναγιώτης, τα εγγόνια του Μιχαήλ, Μαρία-Σοφία, Γιώργος και Αικατερίνη, τα αδέλφια του Νικόλαος και Ευγενία και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευγενία Ν. Περσίδη

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ευγενίας Ν. Περσίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ποτούλα-Πέτρος και Ευάγγελος-Κωνσταντίνα, τα εγγόνια της Ευφροσύνη, Νίκος, Νίκος και Χρήστος, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Χαρ. Νικολακοπούλου

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Δήμητρας Χαρ. Νικολακοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Δέσποινα-Παναγιώτης, Ιωάννης-Δήμητρα, Ελένη και Κωνσταντίνος, τα εγγόνια της, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταθούλα Ν. Λαζαρίδη

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αναβρυτής τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταθούλας Ν. Λαζαρίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Γιάννης-Έφη Λαζαρίδη και Πελαγία-Γιάννης Κάρκουλας, τα εγγόνια της Κώστας-Νίκος και Λύσανδρος-Δανάη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Στέλλα Γκανιουρη

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο της Στέλλας Γκανιουρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης, τα παιδιά της Ελένη-Άρης Μάντζιου, Χριστίνα-Μιχάλης Γκουβούσης και Γεωργία-Θεόδωρος Κατούνας, τα εγγόνια της Νίκος, Στέλλα, Δημήτρης, Ευαγγελία, Νίκος, Βασιλική και Μαρία, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ξεν. Βαγιανάς

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το Ιερατικό 40ήμερο Μνημόσυνο του Παναγιώτη Ξεν.Βαγιανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Λαμπρινή-Δημήτριος και Φώτης, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του, τα αδέλφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νίκος Φλώρος

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βασαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκου Φλώρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια του Αργυρώ -Παναγιώτης Γεωργιάδης, τα ανίψια του Νικολέτα-Ηλίας Ροζακλής, Παντελία-Ιωάννης Βαλιώτης και Κατερίνα Γεωργιάδη, τα εγγόνια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες

Παναγιώτης Δημ. Διπλαρης

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου τελέστηκε η κηδεία του 86χρονου Παναγιώτη Δημ. Διπλάρη στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι.

Χριστόδουλος Δ. Λαγός

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου τελέστηκε η κηδεία του 80χρονου Χριστόδουλου Δ. Λαγού στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη

Νικολέτα Π. Ανδριανοπούλου

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου τελέστηκε η κηδεία της 87χρονης Νικολέτας Π. Ανδριανοπούλου στον Ιερό Μητρο[πολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη.

Παναγιώτης Λ. Τσετσεκας

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου τελέστηκε η κηδεία του 63χρονου Παναγιώτη Λ. Τσετσεκα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς.

Αναστάσιος Ευστρ. Κολυβιρας

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Καλογωνιά τελέστηκε η κηδεία του 87χρονου Αναστάσιου Ευστρ. Κολυβιρα.