Σημαντική διάκριση του Δήμου Ευρώτα που για το 2017 θα είναι η Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των Σπορ. Οι προοπτικές που υπάρχουν σε συνδυασμό με την δυναμική που αναπτύσσει ο Δήμος Ευρώτα προμηνύουν σημαντικά αποτελέσματα για τον Δήμο και ολόκληρη τη Λακωνία.

ΣΚΑΛΑ. Από χθες 16/11/2016 ο Δήμος Ευρώτα είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα των Σπορ για τον επόμενο χρόνο. O Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης δήλωσε:
«Μια σημαντική μέρα για την ιστορία του τόπου μας, που μας δίνει την δυνατότητα απόκτησης ενός ισχυρού brand name για τον Δήμο Ευρώτα.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η διάκριση είναι τιμή για την Ελλάδα,την Πελοπόννησο την Λακωνία και τον τόπο μας, όπου με την συνδρομή και την συμβολή όλων μας θα καταφέρουμε με αξιοπρέπεια να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις του φακέλου που καταθέσαμε. Στις επόμενες 41 ημέρες που απομένουν μέχρι το νέο έτος ο Δήμος Ευρώτα μέσα από τον προγραμματισμό του θα απευθύνει το επίσημο κάλεσμα σε χορηγούς, τους Συλλόγους, αλλά κυρίως στους Εθελοντές, ώστε μαζί με την Πολιτεία, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Π.Ε Λακωνίας και την ΔΕΠΑΝ, να προχωρήσουμε και να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου στόχου. Ξεκινάμε λοιπόν αυτό το όμορφο ταξίδι...

Θερμές ευχαριστίες στην τριμελή ευρωπαϊκή επιτροπή αξιολόγησης των κ.κ Gian Francesco Lupattelli, Hungo Alonso και Lukas Borel».