Έκθεση πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός, και συζήτηση για προτεινόμενες δράσεις θα γίνει στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Φίλων της Βιβλιοθήκης Σπάρτης, παράλληλα με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΠΑΡΤΗ. «Ο Σύλλογος των Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης καλεί όλα τα μέλη του στην τακτική ετήσια γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28η Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17.00, στον χώρο του Αναγνωστηρίου της Βιβλιοθήκης (Λυκούργου 135, 2ος όροφος).

Θα γίνει έκθεση πεπραγμένων, οικονομικός απολογισμός, με ανάγνωση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής, και συζήτηση για προτεινόμενες δράσεις.
Στη συνέχεια, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου, για την ερχόμενη διετία.
Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή παρακαλούνται να το δηλώσουν με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνσή friendsofspartilibrary@gmail.com, μέχρι τη Δευτέρα, 28η Νοεμβρίου και ώρα 12 μ., ή αυτοπροσώπως με αίτησή τους, κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.