Μνημόσυνα

Βασιλική Νικ. Γάγκα
Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Γάγκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Νικόλαος, τα παιδιά της Φωτεινή και Αικατερίνη, η εγγονή της Αριάδνη, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ανθούλα Α. Δημητροπούλου
Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο της Ανθούλας Α. Δημητροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια της Στράτης-Παναγιώτα, Παναγιώτης-Ελένη και Χρήστος-Δέσποινα, τα ανίψια της Τάσος, Κώστας, Αθηνά, Τάσος, Γιάννης και Αθηνά, οι θείοι της, οι θείες και οι λοιποί συγγενείς της.

Αντώνιος Τσώνης
Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στον Άγιο Σπυρίδωνα στη Βορδόνια θα τελεστεί 40ήμερο Ιερατικό Μνημόσυνο του Αντωνίου Τσώνη, τέως γραμματέα κοινότητας Βορδώνιας. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Αφροδίτη-Ιωάννης Μερεκούλιας, Παρασκευή-Ιωάννης Γρουμπός και Γεωργία Τσώνη, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Βασιλάκου
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καραβά θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Βασιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ευστράτιος, τα παιδιά της Ευαγγελία-Ηλίας Διακουμάκος και η Πολυξένη Βασιλάκου, τα εγγόνια της Γιώργος – Αναστασία και Φωτεινή – Μιχάλης, τα δισέγγονά της, τα αδέλφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Ε. Βομβορης
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Βομβορη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Στρατής και Χίλντα, τα εγγόνια του Παναγιώτης, Λεία και Νόρα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευάγγελος Δάνας
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Βαφειό θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Γεώργιος-Ευγενία Δάνα, Δημήτριος-Νικολέτα Βλογιαννίτη και Παναγιώτης Ε Δάνας, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεώργιος Σοφός
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου μετά τη Θεία Λειτουργία τελείται στον Άγιο Νικόλαο Καλογωνιάς Ιερατικό εξάμηνο μνημόσυνο του Γεωργίου Σοφού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ρούλα Σοφού, η μητέρα του Βασιλική Σοφού, τα παιδιά του Βασιλική-Παναγιώτης Λουμάκης, Θανάσης-Χρυσούλα, Σπύρος-Μαρία και Παναγιώτης, τα αδέλφια του Παναγιώτα και Θεόδωρος Πολυμενάκος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Κυρ. Θεακου
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο της Παναγιώτας Κυρ. Θεακου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Μανωλάκος
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Άγιο Σπυρίδωνα Βορδώνιας (Σουλήνα) θα τελεστεί Ιερατικό 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μανωλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Γαρυφαλιά, τα παιδιά του Αντωνία-Πέτρος Ρετάλης και Άννα-Αλέξης Βουκίδης, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Λ. Βαλκανάς
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Τραπεζοντή θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Βαλκανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Νίκωνας-Σταυρούλα Βαλκανά και Παναγιώτης Βαλκανάς, τα εγγόνια του Δημήτρης, Στράτης, Δημήτρης και Παναγιώτα, ο αδελφός του Αθανάσιος Βαλκανάς, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες
Πέτρος Βασιλάκης, ετών 93
Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Πέτρου Βασιλάκη στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη.