Υλικά (για 4 μερίδες)
4 μπιφτέκια ΤΣΙΚΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (Προσφορά εβδομάδας)

Για τα burger
4 ψωμάκια για burger
2 τομάτες
1 κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
τυρί Cheddar (ή όποιο άλλο προτιμάτε σε φέτες)
3 κουταλιές ελαιόλαδο
φύλλα μαρουλιού
μαγιονέζα, μουστάρδα, κέτσαπ (προαιρετικά)

Παρασκευή
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να κάψει και ψήνουμε τα μπιφτέκια 6 με 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ζεσταίνουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά.
Αλείφουμε σε κάθε ψωμάκι λίγη μουστάρδα, μαγιονέζα ή κέτσαπ της αρεσκείας μας, τοποθετούμε φύλλα μαρουλιού, ένα μπιφτέκι, μια πλούσια φέτα τυρί, μια φέτα ντομάτα και μια-δυο ροδέλες κρεμμύδι.
Κλείνουμε το burger με το υπόλοιπο μισό του ψωμιού και αν θέλουμε το περνάμε για ένα-δυο λεπτά από το σχαροτήγανο, ή την τοστιέρα που έχουμε αλείψει με ελάχιστο λάδι