Μνημόσυνο

Θεόδωρος Β. Σουσάνης

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Β. Σουσάνη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Βασίλειος, Αικατερίνη & Βασίλειος, ο εγγονός του Δημήτριος, τα αδέλφια του, τα ανίψια & οι λοιποί συγγενείς του.

Ηλίας Π.Αλατσάς

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Ηλία Π.Αλατσά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος Δήμητρα του, τα αδέλφια του, τα ανίψια & οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος Έμπειρας

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 88χρονου Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου Έμπειρα.

Σταυρούλα Ν. Ηλιοπούλου

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 88χρονης Σταυρούλας Ν. Ηλιοπούλου.

Αθηνά Παπαηλιού

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 74χρονης Αθηνάς Παπαηλιού.

Γεωργία Καρελλά

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στο Θεολόγο τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 88χρονης Γεωργίας Καρελλά.

Γεώργιος Χ. Παπαχρήστου (Μπαρμπαγιώργος)

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στον Ι.Ν Αγίου Σπυρίδωνα Σπάρτης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 93χρονου Γεωργίου Χ. Παπαχρήστου (Μπαρμπαγιώργου).