Όταν η Ιστορία επηρεάζει αλλά η ζωή αποφασίζει...

Παρουσίαση των μυθιστορημάτων της Σοφίας Δημοπούλου «Η ζωή απέναντι» και «Σε σωστή ώρα νυχτώνει» στη Σπάρτη20-10-2016 13:01   

ΣΠΑΡΤΗ. Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος» και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση δύο μυθιστορημάτων της Σοφίας Δημοπούλου.

Πρόκειται για τα μυθιστορήματα «Η ζωή απέναντι» και «Σε σωστή ώρα νυχτώνει» στα οποία η Ιστορία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά η ζωή είναι αυτή που αποφασίζει, αυτή που θα πει την τελευταία λέξη και που θα ορίσει το πεπρωμένο και την τύχη των ηρώων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11.30 στην αίθουσα Ευάγγελος Φιλιππόπουλος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης (Λυκούργου 135).

Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι φιλόλογοι Αγγελική Αργειτάκου και Μεταξία Παπαποστόλου ενώ στην παρουσίαση θα συμμετάσχει και η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ). Η συγγραφέας που αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πολλές φορές συμμετάσχει σε σεμινάρια για τη δημιουργική γραφή, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ