Υλικά
Κεμπάπ ΤΣΙΚΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ [Προσφορά της εβδομάδας: 4,99€ το κιλό]

Για την σάλτσα
1½ κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ
350 gr. ντοματάκια κονκασέ
½ κύβο βοδινού
250 ml. νερό χλιαρό
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Μπούκοβο προαιρετικά
Θυμάρι
Κύμινο
Κόκκινο πιπέρι
Ελαιόλαδο

Επιπλέον θα χρειαστείτε
Γιαούρτι
Φρέσκο κόλιανδρο, μαϊντανό ή δυόσμο
Πίτες για σουβλάκι

Παρασκευή

Ετοιμάζουμε την σάλτσα ανακατεύοντας σε ένα τηγάνι όλα τα υλικά μαζί και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει και να πάρουμε μια παχύρευστη σάλτσα.

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον φρέσκο κόλιανδρο.

Ψήνουμε τα κεμπάπ και τις πίτες σε σχάρα, γκριλ ή στον φούρνο.

Μόλις ψηθούν τα κεμπάπ, τα ακουμπάμε επάνω στις πίτες προσθέτουμε άφθονη σάλτσα, γιαούρτι και μπούκοβο κατά προτίμηση!

Tips:
-Όσο ψήνετε τα κεμπάπ μπορείτε να τα αλείφετε με ελαιόλαδο.