ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου οι Ομοσπονδιακοί φύλακες θήρας Τζώρτζης Αδάμ και Μάνος Σωτήριος , ενώ διατελούσαν την νυχτερινή τους υπηρεσία στην περιοχή Ελαφονήσου μετά τις 22:00μ.μ., εντόπισαν μια ηχομιμητική συσκευή (κράχτης), η οποία είχε τοποθετηθεί για παράνομο κυνήγι ορτυκιών.

Στο σημείο που είχε τοποθετηθεί ο κράχτης εμφανίστηκε ένα άτομο , ο οποίος παραδέχθηκε στον Ομοσπονδιακό φύλακα θήρας κ. τζώρτζη Αδάμ , ότι η ηχομιμητική συσκευή του ανήκει και την είχε τοποθετήσει για να κυνηγήσει ορτύκια.

Επιπλέον στο όχημα του, οι ομοσπονδιακοί φύλακες θήρας εντόπισαν ένα κυνηγετικό όπλο δεμένο και εκτός θήκης , το οποίο αρνήθηκε να παραδώσει στους φύλακες θήρας , εν συνεχεία έδωσε ψευδή στοιχεία με σκοπό να τους παραπλανήσει .
Ευτυχώς με την βοήθεια του Αστυνομικού τμήματος Μολάων βεβαιώθηκαν τα στοιχεία του και πρόκειται για απόστρατο αστυνομικό!!!

Αμέσως οι Ομοσπονδιακοί φύλακες θήρας Τζώρτζης Αδάμ και Μάνος Σωτήριος υπέβαλαν μήνυση εναντίον του για κατοχή και χρήση ηχομιμητικής συσκευής , παράνομη μεταφορά όπλου εκτός θήκης , απείθεια και ψευδή στοιχεία ταυτοπροσωπίας , σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.